Utolsó kommentek

CsigaOvi-blog

A kecskeméti hírös társaság kalandjai egy csokorba gyűjtve. Nevünk származása: Egyik "kedves" kecskeméti forgalmistánk szólogatott be nekünk mindig fotózás közben, azzal a kedves mondattal, hogy "óvoda megszűnt, haza lehet menni". Az ovi az innen származik, a csiga pedig a Volán logóból, hogy mégiscsak legyen valami kötődése szakterületünkhöz.

Balatoni nyár

2011.09.20. 18:06 bop308

Augusztus végén mi is megejtettük szokásos balatoni nyaralásunkat. "Központunk" Szárszón volt, Ik 280 fan kolléga nyaralójában. Útba ejtettük szinte a teljes déli partot, Siófoktól Keszthelyig, valamint tettünk egy rövid tabi kitérőt.

Odafelé a siófoki pihenőt is hasznosan töltöttük. Végre meglett napos-ajtósból a tesco-s 415-ös, a GHZ-368. Ja és természetesen kilőttük az elit alakulatot, amelynek hátsó tagjával egy élmény volt utazni. :P

Másnap reggel siettünk Lellére ahol randink volt egy ex BB-s busszal, történetesen a BPD-332-vel. Kivételesen probléma nélkül meglett, bár ez valószínűleg annak volt betudható, hogy a vezérrel előtte telefonon egyeztettem. :)

Fonyódon csatlakozott hozzánk C56 kolléga is. Szokásos felhozatal, helyis HLF-377, keszthelyi másodrész GBS-084.

Szerencsére erre tévedt egy magángép is, LPY-891. Volt kint tartalék is, BOS-240 Bogláron helyettesítette az FGM-293-at. A fonyódi törzsgép is dolgozott szokás szerint, FJF-001. A hosszúderekút (HJL-583) pedig az EXM-067 helyettesítette.

Másnap Keszthely következett, ott nem készültek különösebben érdekes képek, max annyi, hogy dolgozott az E92-es és őt lőttük viszonylag normálisan.

Visszafelé Máriafürdőn lett meg az FKB-553, valamint tettem egy "kitérőt" Földvárra. Olyan megnyerő ez a Keszthely-Miskolc személy, hogy egy kicsit tovább élveztem kényelmét mint kellett volna. Nembaj, lőttem Credot a vasút előtt.

Utolsó előtti napon Siófok, Tab volt a program, de előtte még kicsengettük a Barcs-Siófok új gépét.

Siófokon elmentünk magánvadászatra. BRZ-348 a Sió csatornától nem messze állt.

Itt van nem messze a benzinkút ahol az ex Zöldfokos 256-os áll. Az ottani fényviszonyokat inkább nem kommentálnám.

Siófok két vezérgépe bent volt a pu-n. Az egyik a DRV-s LXG-441, a másik a szintén DRV-s BPE-839.

Tab elég érdekesnek ígérkezett. Odaérve megpillantottuk a Récseibusz telepét. Sok sok selejtérett vas, többségük bontás előtt.

Na de azért foglalkoztunk egy kicsit a volános verdákkal is. Volt itt BOS-233, BPD-034 meg minden ami szem szájnak ingere. Tetszik ez a buszállomás. Kicsit a 70-es, 80-as éveket idézi. Így a 260-as(okk)al meg még inkább retró.

Utolsó nap reggel megláttuk körözni a városban az ex Bácsos JYN-463-at. Szerencsére általunk is ismert helyre parkolt, pont jó irányba állt az eleje, így méltó befejezése lett nyaralásunknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://csigaovi.blog.hu/api/trackback/id/tr733241492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása