Utolsó kommentek

CsigaOvi-blog

A kecskeméti hírös társaság kalandjai egy csokorba gyűjtve. Nevünk származása: Egyik "kedves" kecskeméti forgalmistánk szólogatott be nekünk mindig fotózás közben, azzal a kedves mondattal, hogy "óvoda megszűnt, haza lehet menni". Az ovi az innen származik, a csiga pedig a Volán logóból, hogy mégiscsak legyen valami kötődése szakterületünkhöz.

Újra Szabolcsban

2011.08.10. 19:33 bop308

A nyári túra után, tavaly ősszel ismét ellátogattam Szabolcs megyébe. Ezúttal főként a tavaly kimaradt helyek lettek előtérbe helyezve, de Fehérgyarmat kivételével mindenhol megfordultam.

Most is Nyíregyen kezdtem, szombati nap révén a három C80-asból kettő 1A-son volt, szállították a népet a Vásártérre.

Most olyan kedvében volt a Szabolcs, hogy az összes 260.02-es Ikarust kiadta forgalomba. Itt éppen a JSZ-367 pózol egy V43-assal.

Nagy meglepetésemre kiadták az egyik 4-es fordára az LHD-757-et is. Hétvégén elvileg nem szokott kint lenni U15 az Autóbusz állomáson, max a Vasútnál 8-ason.

A két C80-as mellett két 280-as is pörög az 1A-son. Az egyik csak egy délelőttös fordán, a másik viszont késő délutánig kint van.

Egerből megérkezett R.odriguez, így ezután kezdetét vette a falujárás. Kállósemjénben kezdtünk, itt alszik a JSZ-378 egy Sanyi társaságában.

Go tovább, irány Nyírbátor. Szokásos standard hétvégi parkolás a vasútnál, dokumentumfotónak elmegy. Következő megálló Szalka. Két Volvo-s E95-ösön és egy új Credon kívül semmi. Gyerünk Szamosszegre állítóla itt alszik a KUU-215. Na most rajta kívül találtunk három buszt, de őt nem. Itt már kezdett kisütni a nap is legalább.

Következő megálló Vásárosnamény, JSZ-306 vadászat. Meg is találtuk, kint a "telepen", de senki nem volt aki beengedjen minket. Így maradt a jó öreg villanyoszlop. Hozzáteszem, itt lőttem a nap egyetlen normális fotóját, csak egy volt a bibi, ezen a busz nem normális.

Zúzás Mándokra JAN-506-ot csengetni. Full ellenfényben de meglett. Itt parkolt a tősgyökeres záhonyi FMW-253 is. Ő legalább viszonylag normális helyen.

Kisvárdán szokásos semmi. Este Nyíregyen JSZ póz ismét.

A bejegyzés trackback címe:

https://csigaovi.blog.hu/api/trackback/id/tr63144307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_zahnrad 2011.09.09. 20:43:08

Minden hétvégén van U15 a buszállomáson.
süti beállítások módosítása