Utolsó kommentek

CsigaOvi-blog

A kecskeméti hírös társaság kalandjai egy csokorba gyűjtve. Nevünk származása: Egyik "kedves" kecskeméti forgalmistánk szólogatott be nekünk mindig fotózás közben, azzal a kedves mondattal, hogy "óvoda megszűnt, haza lehet menni". Az ovi az innen származik, a csiga pedig a Volán logóból, hogy mégiscsak legyen valami kötődése szakterületünkhöz.

Savaria és környéke - Part 3

2011.08.08. 23:49 bop308

Harmadik és egyben utolsó Vas megyei posztunkban az Opel motorok hazájába Szentgotthárdra látogatunk el. Mivel körmendi átszállással mentünk néhány ottani kép is látható lesz.

Odafelé nem nagyon volt fotótéma, csak az iskolajáraton közlekedő GSZ-381-et kaptuk le, aztán siettünk a vonatunkhoz.

Szentgotthárdon, miután nagy nehezen megtaláltuk az autóbusz állomást, meglepve tapasztaltuk, hogy az egyetlen 260-asuk műszakis, helyette legalább a 266-os volt. A 280-asok meg lőhetetlenül álltak bent. Azokból is csak 2. A GMX-566 ugyanis belátogatott Szombathelyre gumicsere miatt. Jobb híján MAN-t meg Credo-t lehetett fotózni, hát megtettük. :S

Aztán 12.00 körül kezdett alakulni a helyzet. Befutott a laprugós tartalék Körmendről. Öröm a köbön. :P

Közben kiszaladtunk a Vasúthoz, visszafelé vonatot nézni, ekkor kaptuk lencsevégre az ÖBB Desiroját ami éppen Graz Hbf.-ra készült indulni.

Mire visszaértünk szépen lassan csordogáltak befelé a csuklósok. Először a gasztonyi vezérgép - CTD-728, aztán Szombathelyről a GMX-566 az új gumikkal.

Mire visszaértünk Körmendre, már szemmel látható jelei voltak az újabb vihar közeledtének. De ez minket nem tántorított el, fotóztuk az egy szem 260-asukat, a szintén egyke 266-osukat és az egyik (friss szemlés 256-ost)

Ezennel befejeződött a Vasis cikksorozatunk. A következő posztokban Szabolcs megyébe kalandozunk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://csigaovi.blog.hu/api/trackback/id/tr253135598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása