Utolsó kommentek

CsigaOvi-blog

A kecskeméti hírös társaság kalandjai egy csokorba gyűjtve. Nevünk származása: Egyik "kedves" kecskeméti forgalmistánk szólogatott be nekünk mindig fotózás közben, azzal a kedves mondattal, hogy "óvoda megszűnt, haza lehet menni". Az ovi az innen származik, a csiga pedig a Volán logóból, hogy mégiscsak legyen valami kötődése szakterületünkhöz.

Savaria és környéke - Part 2

2011.08.07. 11:46 bop308

A második részben a kőszegi és a sárvári villámlátogatás képeit láthatjátok.

Szerencsénkre kevés a busz a kisebb üzemegységeknél, ezért Szombathelyről vezényelnek tartalékot Kőszegre és Sárvárra. Utóbbi helyre nem látom értelmét, ugyanis 5-6 tartalékjuk nekik is van és azok ott álltak a telepen.

Kőszegen odaérkezés után egyből két 260-assal is találkoztunk. Az egyik a friss szemlés FJZ-499, a másik az IZB-220 volt.

Kb. 10 perc várakozás után befutott Sopronból a Szombatehlytől kölcsönkapott MAM-500. Ez a busz korábban MAM Baby Products csoport magyarországi képviseletének tulajdonában volt. Később aztán némi reklámért és a dolgozók hazaszállításáért cserébe átadták a Volánnak. Nemrégiben egy E95-ös váltotta le.

Kis idő múlva befutott a Kőszegiek egyetlen 415-öse is. Jó állapotú verda, tavaly kapott teljes felújítást.

Ezután még elmentünk és levadásztuk a helyis 260-ast, aztán repültünk vissza az egyik ÖAF-fal Szombathelyre kilőni a két DZB-s 280-ast.

A sárvári látogatás sem sikerült hosszabbra a Kőszeginél, de itt legalább több rendszám lett. Kezdetnek itt van mindjárt a cég egyetlen 250-ese, melynek rendszáma nem meglepő, BRJ-250.

Itt is találtunk egy kivezényelt autót, az egész héten kergetett AAT-261-et. A sofőrnek utólag is köszönjük a segítséget.

Végül pedig egy kép a HBR-643-ról. Az országban csak Vas és Hajdú-Bihar megyében közlekednek két ajtós SL222-es MAN-ek.

A következő és egyben utolsó vasis posztban a szentgotthárdi és körmendi kiruccanás képeit láthatjátok majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://csigaovi.blog.hu/api/trackback/id/tr133131305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása